Ympäristö Raita jätevesijärjestelmät

Tulosta

Ympäristö Raita Environment on ympäristötekniikan ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka on toimittanut tehokkaita suomalaisia järjestelmiä erilaisiin haja-asutuksen kohteisiin jo 1960-luvulta lähtien. Ympäristö Raidan valikoimista löytyy riittävä ja edullinen ratkaisu niin kesämökin, loma-asunnon ja pientalon tarpeisiin kuin isompiin projekteihin, kuten leirikeskukset tai kyläratkaisut. Ympäristö Raita valmistaa ja toimittaa kyläpuhdistamoiden ja maatalouden puhdistamoiden lisäksi myös eri kokoisia pumppaamoita, rasvanerottimia, öljynerottimia, hiekanerottimia, välppiä, ilmatuottolaitteita, alkalointilaitteistoja, tasaussäiliöitä, lietteenvastaanottoasemia, kompostointilaitteistoja, kemikalointilaitteistoja ym.

Raita pienpuhdistamot

Raita kaivopuhdistamoYmpäristö Raidan valikoimaan kuuluu useita erilaisia järjestelmiä ja menetelmiä haja-asutuksen jäteveden käsittelyyn. Käyttökohteet haja-asutuksessa ovat erilaisia. Tämän johdosta oikean tyyppisen laitteiston valinnalla on suuri merkitys järjestelmän toimivuuteen. Tutustu eri menetelmiin, eli kaikkien jätevesien yhteispuhdistukseen (pdf) sekä wc-vesien ja harmaiden vesien erillispuhdistukseen (pdf). Raita jätevedenpuhdistamomallisto erilaisiin kohteisiin, katso tiedot tästä.

Raita kaivot ja säiliöt

Ympäristö Raidalla on laaja valikoima umpisäiliöitä, saostuskaivoja ja kombisäiliöitä. Tutustu mallistoon tästä.

Raita Infra

Raita leirikeskuspuhdistamoPitkän kokemuksen myötä Ympäristö Raita on erikoistunut haja-asutuksen isompiin ja haastavampiin kohteisiin. Raita puhdistamoja on käytössä mm. leirikeskuksissa sekä kyläpuhdistamoina useiden kymmenien talouksien kylissä. Yrityksen tuotteet ja menetelmät perustuvat pitkään kokemukseen ympäristötekniikan alalta.

Huoltomaailma toimii Ympäristö Raita Environmentin yhteistyökumppanina koko Pirkanmaan alueella. Myymme, asennamme ja huollamme kaikkia Ympäristö Raita Environmentin jätevesijärjestelmiä ja niiden osia. Olipa haja-asutusalueen kohteenne pieni tai suuri, tarjoamme sinne tarkoituksenmukaisen ja varmasti toimivan jätevesijärjestelmän.

Ota yhteyttä, hoidetaan jätevesiasiat kerralla kuntoon.

Tarjouspyyntö

 

Raita puhdistamoRaita kyläpuhdistamoRaita puhdistamo

Kuvat Ympäristö RAITA Environment

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates