Esteettömyystuotteet

Tulosta

Huoltomaailma tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita apuvälinepalveluita kotitalouksille ja laitoksille. Pyrimme aina löytämään tarpeitanne parhaiten palvelevan yksilöllisen ratkaisun. Myymme ja asennamme kaikkia apuvälineitä sekä teemme esteettömän asuin- ja toimintaympäristön muutostöitä.

Esteetön asuinympäristö

Esteetön ympäristö on turvallinen ja toimiva. Esteetön ympäristö mahdollistaa myös itsenäisen asumisen tai asioimisen henkilöille, jotka huonosti toimivassa ympäristössä olisivat toisten avun varassa. Teemme asuinympäristön esteettömyyskartoituksia Invalidiliiton Esteettömyys yhteistyökumppanina. Esteettömyyskartoituksen perusteella saadaan selkeät toimenpide-ehdotukset, joilla jo rakennettu ympäristö voidaan muuttaa lähemmäksi esteetöntä ympäristöä,  joka on kaikille käyttäjille toimivampi, helpompi ja parempi. Lue lisää esteettömyydestä.

Kodin muutostyöt mahdollistavat esteettömän liikkumisen kotona

Apu-Tuote Oy kynnyslistatKynnysten poisto

Ovien kynnykset voidaan useissa tapauksissa poistaa kokonaan, ja poistettavan kynnyksen tilalle asennetaan alumiinista tai laminaatista valmistettu kynnyslista. Listoja on useita erilaisia värisävyjä, kuten esim. ruskea ja kulta, eloksoitu shampanja tai pigmentoitu vaalea puun väri.

Apu-Tuote kynnysluiskaKynnysluiskat

Kynnykseen asennettava kynnysluiska mahdollistaa kynnyksen ylittämisen rollaattorilla tai pyörätuolilla. Tyypillisiä sijoituspaikkoja ovat ulko-oven ja terassin kynnys, mistä itse kynnystä ei yleensä voida poistaa.

Tukikahvat

Apu-Tuote kahvatTukikahvat ja tukitangot ovat tarkoitettu käytettäväksi kaikkialla, missä tarvitaan tukevaa otetta avuksi liikkumiseen tai nousemiseen. Tyypillisiä sijoituspaikkoja ovat eteiset, käytävät, wc- ja peseytysmistilat, saunat, ovenpielet, ym. Tukikahvojen pituudet 30 -120 cm. Kosteisiin tiloihin saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat.

Sängynjalankorottaja

Apu-Tuote sängynjalankorottajatSängystä nousemisen helpottamiseksi on saatava sängynjalkojen korotussarja. Korotussarjoja valmistetaan sekä puusta että muovista, ja niitä on saatavana lähes kaikenmallisiin sängynjalkoihin sopivina. Korotus 5 - 15 cm.

Nousutuki

Apu-Tuote sängynlaita ja nousutukiSänkyyn tukevasti kiinnitettävä nousutuki helpottaa sänkyyn siirtymistä ja sängystä nousemista. Sänkyihin saatavana myös erilaisia laitoja.

Värilliset valokatkaisijan ja pistorasian suojalevyt

Yleisimpiin valokatkaisijoihin ja pistorasioihin on saatavana värillisiä suojalevyjä. Apu-Tuote pistorasian värilevytVärikontrastin avulla parannetaan valokatkaisijan tai pistorasian havaittavuutta.

Lavuaarituki

Apu-Tuote lavuaarituetLavuaarituki on kaide joka tuo turvallisuutta peseytymistiloihin. Siitä saa aina helposti tukevan otteen. Lavuaarituki voidaan asentaa lisävarusteena lähes kaikkiin jo käytössä oleviin lavuaareihin ja saatavana on useita erilaisia lavuaarimalleja joissa tukikaide on jo lavuaariin kiinteästi rakennettu.

Wc-istuimen kyynärtuet

Apu-Tuote wcKaikenmerkkisiin wc-istuimiin voidaan jälkikäteen asentaa kyynärtuet, jotka helpottavat huomattavasti wc-istuimelle asettautumista ja siitä ylösnousemista. Kyynärtuet kiinnitetään tukevasti wc-istuimen runkoon. Kyynärtuet on saranoitu, joten ne on helppo tarvittaessa nostaa ylös.

Wc-istuimen korotukset

Wc-istuimen korotukset voidaan jakaa kolmeen ryhmään, eli kiinteisiin, irroitettaviin ja vapaasti seisoviin wc-korotuksiin. Valinta kannattaa tehdä sen mukaan, kuinka kauan ja minkälainen on korotuksen käyttö. Vapaastiseisovia on helppo siirtää ja ne ovat monikäyttöisiä, kiinteät korotukset ovat hyviä silloin kun korotusta käytetään pitkään, kun taas irroitettavat ovat hyviä lyhytaikaisessa tarpeessa.

Apu-Tuote esteetön kylpyammeEsteetön kylpyamme

Esteetön kylpyamme on suunniteltu turvalliseen ja mukavaan kylpynautintoon. Ylöspäin avautuva ovi antaa mahdollisuuden siirtyä turvallisesti ja helposti oikealla korkeudella olevaan ammeeseen. Oveen sijoitettu kaasujousi tekee oven kevyeksi ja helpoksi käyttää.

Apu-Tuote esteetön istuma-amme

Esteetön istuma-amme

Ainutlaatuinen pienikokoinen istuma-amme mahdollistaa turvallisen kylvyn ja suihkussa käynnin. Muotoilunsa ansiosta se sopii erittäin pieniin pesuhuoneisiin. Ovi aukeaa ylöspäin ja mahtuu tarvittaessa ammeen sisälle, vieden näin mahdollisimman vähän tilaa pesuhuoneesta.

Esteetön suihkukaappi

Esteetön suihkukaappi on erityisesti liikuntarajoitteisten käyttöön suunniteltu tilava, esteetön, turvallinen ja helppokäyttöinen suihkukaappi. Lue lisätiedot tästä.

Apu-Tuote esteetön suihkukaappiApu-Tuote esteetön suihkukaappi

Apu-Tuote hygieniahuoneHygieniahuone

Hygieniahuone on vapaasti huoneistoon sijoitettava wc- ja suihkutila. Hygieniahuone mahdollistaa kotona asumisen vaikka suihku- tai wc-tilat ovat toisessa kerroksessa rappujen takana tai suihku- ja wc-tilat ovat tilapäisesti poissa käytöstä. Lue lisää tästä.

Apuvälineiden asennustöistä sekä esteettömän ympäristön muutostöistä on mahdollisuus saada kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen saa myös omille tai puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista.

Annamme mielellämme lisätietoja sekä teemme maksuttoman kartoituksen tarvittavista yksilöllisistä tuotteista ja palveluista.

Yhteydenotto

Tarjouspyyntö

Kaikki kuvat Apu Tuote Oy

Toteutus Pirpoike, Design by Joomla 1.6 templates